j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Broens Lopper – Loppemarked i Gadekøkkenet – 15/10

 

Elsker du også at gå rundt på et hyggeligt loppemarked på jagt efter de allerbedste loppefund? Så har du muligheden nu!

Efterårsferien kalder på hygge med familien og på Broens kan du nyde loppestemningen og muligheden for et godt kup. Så kom og nyd den fantastiske stemning i Gadekøkkenet og udsigten over vandet, mens du shopper noget lækkert til dig selv, eller til dem du har kært.

Markedet har åbent fra kl. 12.00 – 17.00 og der er selvfølgelig gratis entré. Hvis du bliver sulten undervejs, er der rig mulighed for at stille sulten og slukke tørsten igen i én af vores i alt 16 madboder og barer.

 

 KØB EN STAND
Interesseret i at sælge ud fra gemmerne? Vi skaber en skøn loppestemning med musik og hygge – og nu mangler vi bare dig.
Det koster 265 kr. at leje en stand.

 

Standen består af et bord på 2 meter, hvor I kan sætte et stativ op foran, hvis I har behov for det. Loppemarkedet åbner kl. 12.00. I kan sætte jeres stand op fra kl. 11.30 Din stand skal være taget ned kl. 17. Det er desværre ikke muligt at parkere ved Broens Gadekøkken, men der er flere andre parkeringsmuligheder i området.

OBS: Hvis vejret er dårligt, flytter vi loppemarkedet til en anden dag. I så fald får alle, der har købt en stand selvfølgelig pengene retur.