j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Search

Efterårsferie på Broens

Sommersæsonen nærmer sig sin ende, men vi siger farvel til den med masser af sjove og hyggelige aktiviteter for både små og store i efterårsferien.

Mandag: Græskarskæring

Sæt kryds i kalenderen for en dag fuld af græskarskæring. Både børn og barnlige sjæle er inviteret til at udfolde kreativiteten. Vi stiller græskar og værktøj til rådighed, og du kan enten tage dit græskar med hjem eller lade det pynte i gadekøkkenet. Det er helt gratis at deltage!

Tirsdag: Græskarskæring & Familie Bingo

Tirsdag afholder vi endnu en omgang græskarskæring for alle aldre! Og husk, det er stadigvæk gratis!
Klokken 16:00 kan du samle hele familien til en sjov omgang bingo med fede præmier og højt humør! (kræver tilmelding)

Onsdag: Græskarskæring, Live Jazz & Yoga

Dagen starter med endnu en omgang græskarskæring.
Fra klokken 14:00 til 16:00 vil pladsen blive fyldt med stemningsfuld jazzmusik i samarbejde med Birra Moretti. Sæt dig til rette og nyd de melodiske toner.
Klokken 18:00 til 19:00 inviterer vi til en festlig yoga-session på kajen, hvor Anne Lund vil give dig en sjov oplevelse. Deltagelse er gratis, du skal bare huske din egen yogamåtte.

Torsdag: Øl-bingo

Torsdag fra klokken 17:00 til 18:30 forvandles en del Gadekøkkenet til en øl-bingo arena! Kom og nyd iskolde øl, og hvem ved, måske får du en fuld plade og vinder en fed præmie (kræver tilmelding)

Fredag: DJ

Fredag spiller vores dj sprøde toner dagen lang.

Lørdag: DJ

Festen fortsætter lørdag med god stemning fra dj-pulten.

Søndag: Sidste åbningsdag

Søndag markerer vores sidste åbningsdag i sommersæsonen. Vi vil gerne takke jer alle for en vidunderlig sæson og ser frem til at byde jer velkommen på Broens Skøjtebane den 3. november 2023!
Vi glæder os til at se jer.