j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Fællesspisning – Strutto – 11/7

Find til rette skulder ved skulder på Broens Gadekøkken, skål med sidemanden, som du ikke kender, og smag på mad fra vores gadekøkkener. Vi vil gerne dyrke og styrke fællesskabet på Christianshavn. Et godt måltid handler nemlig ikke bare om at blive mæt. Det er også et socialt samlingspunkt, og giver os noget at tale om og noget at være sammen om. Vores gadekøkkener skiftes til at stå for maden, og sørger for aftensmaden på en helt almindelig hverdag, så du slipper for at handle, stå i køkkenet og ikke mindst vaske op. Det er helt og aldeles uformelt og byder på dejlig hverdagsmad til en rigtig skarp pris.

MENU

Crescia med parmaskinke eller vegetarisk. Serveret med italienske oliven. + 1 glas husets vin (rød/hvid)

OM STRUTTO

Har du smagt den italienske crescia? Brødet stammer fra regionen Marche og bliver bagt med parmesanost og svinefedt, som er med til at give de mange lag med det sprøde gyldne ydre og et luftigt og blødt indre. Brødet foldes nænsomt om forskelligt typisk fyld med ost & charcuterie. Med mange års erfaring fra toprestauranten Relæ har Luca Donninelli haft et ønske at åbne sin egen forretning. Da Luca selv er fra Marche var Crescia det oplagte valg til menuen. Så snart du har prøvet dem for første gang, vil du komme tilbage igen og igen, og du fatter ikke, hvordan du kunne leve foruden.

DET PRAKTISKE

Din billet inkluderer mad, drikkevarer og en plads side om side med venner, familie eller nye bekendtskaber. Du afhenter din mad i den pågældende madbod fra kl. 17.15 – 18.00 og finder plads på de reserverede borde udfor køkkenet. Maden skal være afhentet inden kl. 18.00, men kan nydes lige så længe, du har lyst. Drikkevaren hentes ved Øl-bar.