j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Loppemarked – 24/10

Elsker du også at gå rundt på et hyggeligt loppemarked på jagt efter de allerbedste loppefund? Så har du muligheden nu! De to søndage i efterårsferien (den 17. oktober og den 24. oktober) afholder vi loppemarked i Broens Gadekøkken igen, og vi garanterer muligheden for et godt kup. 

Så kom og nyd den fantastiske stemning i Gadekøkkenet og udsigten over vandet, mens du shopper noget lækkert til dig selv, eller til dem du har kært.

Markedet har åbent fra kl. 11.00 – 16.00. Og der er selvfølgelig gratis entré.Hvis du bliver sulten undervejs, er der rig mulighed for at slukke sulten (og tørsten) igen i én af vores i alt 16 madboder og barer, der serverer mad og drikkevarer i verdensklasse.

KØB EN STAND 

Interesseret i en stand? Vi skaber en skøn loppestemning med musik og hygge – og nu mangler vi bare dig.Det koster 265 kr. at leje en stand.

Standen består af et bord på 2 meter, hvor I kan sætte et stativ op foran, hvis I har behov for det.Loppemarkedet åbner kl. 11.00. I kan sætte jeres stand op fra kl. 10.Det er desværre ikke muligt at parkere i Broens Gadekøkken, men der er flere andre parkeringsmuligheder i området.OBS: Hvis vejret er dårligt, flytter vi loppemarkedet til en anden dag. I så fald får alle, der har købt en stand selvfølgelig pengene retur.