j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Øl-Bingo // 09.10

UDSOLGT

Øl-bingo i Gadekøkkenet // Copenhagen Beer Week
Copenhagen Beer Week fejrer de danske øltraditioner og bryggerier fra den 3. – 11. oktober. I den forbindelse hylder vi øllen til en festlig omgang Øl-Bingo på Broens Gadekøkken i samarbejde med Nørrebro Bryghus.

Arrangementet løber af stablen den 9. oktober mellem kl. 17 – 18.30 i allerbedste bingo-stil med gode præmier, iskolde øl i lange baner og dejligt selskab. Der er fantastiske præmier på spil selvfølgelig med det bedste fra øllens verden sponsoreret af BRAW & Nørrebro Bryghus.

For kun 135 kr. pr. person får du øl ad libitum i tidsrummet 17.00 – 18.30 med tilhørende spilleplader (3 stk. pr. person).

Vi har et begrænset antal pladser – og erfaringen siger, at du ikke skal vente for længe med at få købt din billet. Så hiv fat i din bedste øl-makker og få sikret jeres billet nu.

OBS. På Broens Gadekøkken overholder vi alle retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Husk fortsat at være opmærksom og vise hensyn overfor andre, vask dine hænder tit og brug vores håndsprit, så vi i fællesskab kan bremse spredningen af virus.