j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Konceptet

Om Gadekøkkenet

Velkommen til Broens Gadekøkken – en smeltedigel af street food-køkkener og barer, der serverer velsmagende mad og drikke fra hele verden. Her kan du nyde street food i verdensklasse fra velrenommerede københavnske restauranter og kokke, hvor kvalitet, gode ingredienser og smagsoplevelser er i højsædet. Broens Gadekøkken blev åbnet i maj 2018 på Den Grønlandske Handels Plads for enden af Inderhavnsbroen, som et samarbejde mellem stifterne af Copenhagen Street Food – Papirøen og Reffen, sammen med nogle af ejerne af restaurant Noma.

Lokationen

Pladsens historie

Den Grønlandske Handels Plads blev bygget i 1735, da købmand og skibsejer, Andreas Bjørn købte retten til at åbne op for havnen fra Christianshavn til Christiansholm (Papirøen). I mere end 200 år var området omdrejningspunkt for handel mellem Færøerne, Finland, Island og Grønland og et distrikt med skibsværft, værksteder, pakhuse og kogerier. Her blev tørret fisk, saltede sild, hvalkød og skind opbevaret før varerne blev solgt til det europæiske marked. I 2003 åbnede Nordatlantens Brygge med Færøernes og Grønlands Repræsentationer og Island Ambassade, samt restaurant Noma i pakhusets lokaler, som blev bygget i 1761. Den Grønlandske Handels Plads ejes i dag af Slots- og Kulturstyrelsen og er forbundet til Nyhavn via Inderhavnsbroen.

Dogmer

Økologi og kvalitet

På Broens Gadekøkken går kvalitet og den gode smagsoplevelse hånd i hånd. Det er vigtigt at kunne forkæle gæster med velsmagende økologiske råvarer af høj kvalitet. På de fire forskellige barer bydes der på et udvalg af lækre økologiske øl, vin, juicer og saft. Derudover har mange af madboderne også fået Det Økologiske Spisemærke, hvor der arbejdes på, at alle madboder skal tildeles dette.

Konceptet

Om Gadekøkkenet

Velkommen til Broens Gadekøkken – en smeltedigel af street food-køkkener og barer, der serverer velsmagende mad og drikke fra hele verden. Her kan du nyde street food i verdensklasse fra velrenommerede københavnske restauranter og kokke, hvor kvalitet, gode ingredienser og smagsoplevelser er i højsædet. Broens Gadekøkken blev åbnet i maj 2018 på Den Grønlandske Handels Plads for enden af Inderhavnsbroen, som et samarbejde mellem stifterne af Copenhagen Street Food – Papirøen og Reffen, sammen med nogle af ejerne af restaurant Noma.

Lokationen

Pladsens historie

Den Grønlandske Handels Plads blev bygget i 1735, da købmand og skibsejer, Andreas Bjørn købte retten til at åbne op for havnen fra Christianshavn til Christiansholm (Papirøen). I mere end 200 år var området omdrejningspunkt for handel mellem Færøerne, Finland, Island og Grønland og et distrikt med skibsværft, værksteder, pakhuse og kogerier. Her blev tørret fisk, saltede sild, hvalkød og skind opbevaret før varerne blev solgt til det europæiske marked. I 2003 åbnede Nordatlantens Brygge med Færøernes og Grønlands Repræsentationer og Island Ambassade, samt restaurant Noma i pakhusets lokaler, som blev bygget i 1761. Den Grønlandske Handels Plads ejes i dag af Slots- og Kulturstyrelsen og er forbundet til Nyhavn via Inderhavnsbroen.

Dogmer

Økologi & kvalitet

På Broens Gadekøkken går kvalitet og den gode smagsoplevelse hånd i hånd. Det er vigtigt at kunne forkæle gæster med velsmagende økologiske råvarer af høj kvalitet. På de fire forskellige barer bydes der på et udvalg af lækre økologiske øl, vin, juicer og saft. Derudover har mange af madboderne også fået Det Økologiske Spisemærke, hvor der arbejdes på, at alle madboder skal tildeles dette.

Vil du vide mere om Gadekøkkenet?