j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Praktisk info

Find svar på dine spørgsmål her

Åbningstider

Madboder
Søn – tors: 11.30 – 20.30
Fre – lør: 11.30 – 21.00

 

Barer
Søn – tors: 11.30-20.30
Fre – lør: 11.30-22.00

 

Broens Gadekøkken lukker for sommersæsonen den 18. oktober. Vi åbner Broens Skøjtebane den 6. november.

Betaling

Betaling i alle madboder og barer i Gadekøkkenet foregår med kort. Der kan derfor ikke betales med kontanter, i stedet kan du veksle kontanter til et kreditkort i den bar, der hedder Vinbar. Du kan naturligvis få refunderet et eventuelt restbeløb på kortet efterfølgende i samme bar.

Offentlig transport

Der er flere muligheder for at komme til Broens Gadekøkken med offentlig transport. Tag metro M1 til Kgs. Nytorv eller Christianshavn Torv. Fra Hovedbanegården kan også tage bus 31 mod Lergravsparken St. og stå af ved Knippelsbro, hvorefter der kun er 800 meter til Broens Gadekøkken.

Glemte sager

Er du så uheldig at have glemt eller tabt noget under dit besøg på Broens Gadekøkken? Så kan du henvende dig i Øl Bar og spørge om det er blevet indleveret til personalet.

Gavekort

Skal en du holder af forkæles med et gavekort til en spændende madoplevelse? Så er et gavekort til Broens Gadekøkken et oplagt valg. Her på siden har du derfor mulighed for at købe et gavekort på et valgfrit beløb. Efter købet vil du modtage en e-mail med bekræftelse af dit køb. Vis bekræftelsen til en af vores medarbejdere i Vinbar, og få udleveret gavekortet.

Kontakt

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ikke har fundet svar på dit spørgsmål her på siden.

 

(+45) 33 93 07 60
info@broensgadekoekken.dk

Presse

Har du spørgsmål eller forespørgsler angående Broens Gadekøkken, kontakt Stephanie Brink Harck, som står for al presse.

 

(+45) 22 72 25 10
presse@broensgadekoekken.dk

Parkering

Der er flere parkeringsmuligheder nær Broens Gadekøkken: Parkeringshuset ved Sankt Annæ Plads ligger kun 700 meter derfra. Der findes også parkeringspladser langs Strandgade. Vær dog opmærksom på deforskellige betingelser for parkering.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?